Svet-Stranek.cz
Music club Maxim

Pro kapely:music club maxim

Pro kapely

Dobrý den ,

Vážení ,muzikanti , hudební technici ,managerové jednotlivých kapel ,a veškerá hudební chásko . Music club Maxim je malý hudební klub na periférii Porubského obvodu umístěný na cyklistické stezce. Music club Maxim tedy, jeho vnitřní prostory ,byl a je koncipován jako malý hudebně sportovní klub skoro rodinného charakteru , který si nedělá ambice konkurovat významným klubům Ostravské metropole .Ba naopak snažíme se vykrýt místo pro a amatérská hudební a divadelní sdružení . Klub pojme 50-80 lidí což odpovídá průměrné klubové návštěvnosti ,a i v případě menšího počtu posluchačů se muzikant necítí na prknech jenž znamenají svět osamělě.

- Tím že nedostáváme na kulturní činnost zatím žádné dotace ,i když se o to už přes občanské sdružení ABU-Junior Ostrava – jenž zaštituje tyto akce ,několik let snažíme , musíme přizpůsobit běh a ekonomiku pořádání koncertů této skutečnosti.

- Kapely si tedy u nás pronajímají sál za symbolickou cenu a výběr honoráře je v její réžijí.

- A propo. ,kapela je tak dobrá nakolik zaplní sál . Mám nejraději ty nabubřelé muzikanty ,jež by si přály honoráře skoro při nulové návštěvnosti .Klub vám jako servis poskytuje zdarma aparatůru,zvukaře ,a uhrazení polpatků OSA a Integramů, pokud jste těmito organizacemi zastoupeni.

- Toto platí pro tzv. zimní období .V letních obdobích jsme schopni na zahradě se domluvit na rozumné výši honoráře .A však hraní je podřízeno aktuálnímu stavu počasí

- Pro všechny kapely ,prosím platí že styl a žánr v daném období je vybírán dramaturgem klubu a všechny kapely svojí intezitu produkce podřízují nastavením zvukaře ..Nebo´t vážení muzikanští přátelé jsme v zástavbové oblasti ,a jsme vděčni za toleranci sousedů .V každém případě rádi uslyšíme vaše podání a představy o muzice a budeme se těšit že pohodově zamuzicirujem .

začátky hraní(v letních měsících) od 16:00-19:00 s přestávkama(cca2hodiny hraní)


S pozdravem M.Černý.